Кейт Аптон свадьба модели Нео Кейт Аптон

Perfect Match: зіркові моделі та їх чоловіки

Сейчас читают: 807
vogue.ua

Такі часи, що хочеться розради, нехай це навіть романтичні фото закоханих. Ми зібрали підбірку, де найвідоміші моделі світу позують зі своїми чоловіками.

А одночасно бажаємо всім закоханим, кого розлучила війна, з'єднатися якнайшвидше. Арізона М'юз з чоловіком Боніфасом Верней-Карроном (він французький лікар, остеопат, засновник онлайн-фітнес проєкту Oona) насолоджується відпочинком.

Вони одружились в Лондоні, 5 років тому. Американська топ-модель Ерін Воссон, яка також займається дизайном ювелірних прикрас, заміжня за французьким ресторатором Бартом Тассі.

До весілля пара була разом два роки. Відбулась церемонія в одній з баптистських церков міста Остін. В жовтні виповниться 4 роки з того моменту, як топ-модель Карлі Клосс одружилася с підприємцем Джошуа Кушнером, інвестором багатьох гучних проєктів, від страхової компанії Oscar Health до Instagram.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA