що подивитися трейлер фільму

Перегони, трюки, спецефекти: дивіться новий трейлер фільму "Форсаж 10" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 733
hochu.ua

У Мережі з'явився новий трейлер довгоочікуваного фільму "Форсаж 10", який вже незабаром вийде на екрани. Розповідаємо, про що буде стрічка.

Скоріше дивіться тизер разом у нашому матеріалі! Читати також Let's Go Party! Коли вийде фільм "Барбі" з Марго Роббі та Райаном Гослінгом Сага "Форсаж", яка вийшла на екрани далекого 2001 року, все ще хвилює свідомість багатьох шанувальників і змушує з нетерпінням чекати продовження захопливої історії про перегони, небезпеку та сімейні цінності.

У новій та передостанній частині "Форсаж 10" родина Домініка вирушить в останню гонитву і зустрінеться з новим, дуже небезпечним, противником.У новому трейлері "Форсаж 10" ми бачимо нового лиходія — Данте Рейса, який прагне помсти та хоче знищити сім'ю Домініка Торетто.

Чи вдасться йому це зробити? Дізнаємося дуже скоро.Нагадаємо, що прем'єра фільму "Форсаж 10" запланована на . Головних героїв на екрані втілять Він Дізель, Мішель Родрігез та Джейсон Момоа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA