Сша хранение сад балкон Сша

Пеларгонія: що це, види і як доглядати

Сейчас читают: 315
liza.ua

Неможливо уявити собі літню клумбу, балкон або підвіконня без цієї розкішно квітучої рослини. Яскраві пелюстки пеларгонії різних кольорів: від холодної фуксії до апетитного червоного, привертають увагу і відвойовують все більше любові у квітникарів України.

У цій статті ми розповімо, яку пеларгонію вибрати, як за нею доглядати і як підготувати до зимової сплячки.Пеларгонія — це, безперечно, дуже красива рослина з насиченого кольору пишними суцвіттями, яка довгий час в минулому вважалася прикрасою будь-якого саду в аристократичних маєтках.

Особливу популярність квітка здобула у 18 столітті: її вирощували багаті садівники в США і Західної Європи, і дотепер ця рослина там популярна і шанована.В Україні ж все зовсім навпаки.

Після стрімкого злету популярності пеларгонія поступово втратила свою привабливість для наших земляків, здобувши образливого титулу «міщанська квітка», і лише недавно знову почала набувати популярності.Важливе зауваження!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA