Україна телеканал Украина ТВ-сериал премьера сериала Україна

Новий український серіал: містика, хоррор і заплутана справа на озерах

Сейчас читают: 616
liza.ua

У понеділок, 8 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра гостросюжетної 8-серійної картини «Мертві лілії» виробництва «Української Продакшн Студії» на замовлення каналу «Україна».

Роль слідчого в особливо важливих справах у кримінальній історії зіграла популярна актриса Дана Абизова.Глядачі каналу «Україна» стануть свідками розслідування таємничих вбивств у невеликому місті.

Його населення охоплено містичним жахом. Місцеві жителі знаходять човни з мертвими жінками. Причому всіх жертв об’єднує одна дивна обставина: їхні тіла усипані ліліями.Слідчому Оксані Білій потрібно розібратися в заплутаній справі.

Але ніхто з оточення цієї жінки не здогадується, що у неї є особистий інтерес, пов’язаний з дивними подіями на озерах.Дана Абизова, яку полюбили мільйони телеглядачів каналу «Україна» завдяки гучним проєктам «На твоєму боці» і «Таємне кохання», з’явиться в кримінальної історії в новому амплуа.«Я дуже хотіла отримати роль Оксани в «Мертвих ліліях».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA