Сергій Притула новини шоубізнес Леся Нікітюк Сергій Притула

Невже так схожа на коняку? Притула їдко підколов Нікітюк (ФОТО)

Сейчас читают: 876
hochu.ua

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вочевидь вирішила зняти свій серіал Барбі, завжди славилося тим, що могла пожартувати не тільки з інших, а й із себе.

35-річна шоувумен - одна з тих жінок в українському шоу-бізнесі, які можуть дотепно відповісти на будь-яке питання максимально швидко.

Отож, Леся у своєму Instagram розповсюдила кілька світлин. Зокрема знаменитість з'явилася поруч з граційним чорним конем. Читати також Леся Нікітюк показала "чесні" кадри без макіяжу, але підписники їй не повірили (ВІДЕО) Екс-колега зірки по шоу "Хто зверху", а нині один з найвідоміших українських волонтерів Сергій Притула не оминув пост Нікітюк стороною та написав до нього свій коментар.

Відгук 42-річного медійника був максимально потішним. Шоумен зазначив, що на світлині бачить цілих три кінських сили. Леся, знаючи своєрідний характер Сергія та його вміння жартувати з усмішкою прийняла таку дотепну відповідь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA