лайфхак чистий дім прибирання

Не знаєте, як очистити посуд від нагару? Скористайтеся цим простим лайфхаком

Сейчас читают: 297
hochu.ua

Після готування на сковороді або каструлі може залишитися жир, який з часом проникає в поверхню. Якщо його недостатньо ретельно видаляти, то через деякий час можна побачити ненависний нагар.

Однак не поспішайте панікувати та викидати посуд. Нещодавно ми розповідали про те, як прибрати неприємний запах з мікрохвильової печі, а тепер поділимося простим лайфхаком, який допоможе вам очистити посуд від нагару в домашніх умовах.Не треба впадати у відчай, якщо у вас не виходить відразу позбутися нагару.

На порталі pixelinform.com пишуть, що існує народний метод, який може допомогти виправити цю ситуацію. Читати також Секрети господинь від підгорання на пательні Для цього вам знадобиться сода, господарське мило та велика каструля, в яку поміститься посуд з нагаром.

Спочатку натріть господарське мило на тертці, а потім змішайте його з содою, додавши воду. Поставте на вогонь каструлю з цією сумішшю.Покладіть у каструлю посуд з нагаром і дайте всьому цьому закипіти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA