люди

Нарис про пасивну агресію

Сейчас читают: 677
upsihologa.com.ua

Сьогодні поговоримо про пасивну агресію. Чому? Бо я знову наштовхнулася в соцмережах на пост, який висміював певну групу людей.

Я пригадала, що вже бачила в цього дописувача подібні пости, погортала сторінку - так і є! Ціла колекція постів, мемів і смішних відосиків на одну тему, назвімо її "немита голова", наприклад.Чому саме так?

Бо це якість, яка ні власника голови не характеризує, ні ситуації не враховує, ні суспільної цінності не несе і не зачіпає, але чомусь змушує багатьох людей відразливо морщити носа і пафосно заявляти: ну як можна так себе запустити; як вона чоловікові на очі показується; треба за собою дивитися і тд.

При тому, реальне положення речей в житті злісної порушниці етикету, яка посміла з'явитися на людях без укладки, не враховується, бризки отрути розлітаються навсебіч і покривають плямами сорому всі сфери життя нещасної.Як може виглядати «немита голова»?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA