Сша Сша

На побачення із сином маминої подруги: тепер Tinder дозволяє родичам обирати вам партнера

Сейчас читают: 689
womo.ua

Популярний дейтинговий додаток Tinder представив нововведення для своїх користувачів — функцію «Сват». Ця інновація дозволяє друзям та родині користувачів оглядати потенційні профілі та рекомендувати їх власникам облікові записи.

За даними видання The Guardian, функція Tinder Matchmaker вже доступна у Великій Британії, США, Австралії, Бразилії, Канаді, Франції, Німеччині, Індії, Індонезії, Японії, Мексиці, Південній Кореї, Іспанії, Таїланді та В’єтнамі.

Глобальний запуск очікується протягом кількох наступних місяців. Користувачі зможуть надати друзям, членам родини або опікунам — доступ до вивчення їх потенційних «збігів» протягом 24 годин.

Директором з маркетингу Tinder, Мелісса Хоблі, розповідає, що нова функція є відгуком на поширену практику користувачів звертатися до друзів за порадою стосовно вибору партнера на платформі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA