Україна окупанти злочини Київщина Нацполіція вбивство дітей Україна

На Київщині росіяни розстріляли 717 людей

Сейчас читают: 588
womo.ua

Під час окупації Київщини окупанти вбили зі стрілецької зброї 717 людей. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов під час брифінгу, присвяченому результатам роботи правоохоронців у розслідуванні злочинів окупантів, передає Укрінформ.

Також він додав, що під час окупації Київської області загинули 38 дітей, ще 43 отримали поранення. Неопізнаними залишаються 195 тіл, 279 людей вважаються зниклими безвісти. Читайте також: Співробітника фонду «Повернись живим» звинувачують в аб’юзі: подробиці За результатом слідчо-оперативних дій на території Київської області було зареєстровано 11 тисяч 333 кримінальних провадження.

Більшість з них розслідують працівники СБУ за фактом порушення законів та звичаїв війни. Читайте також: У росії утримують українку, яка відмовилася від паспорта рф За даними Андрія Нєбитова, після деокупації Київщини поліцейські здійснили понад 200 тисяч перевірок й зібрали свідчення громадян України, перевірили 171 тисячу транспортних засобів й 750 тисяч приватних будинків.

На даний час повідомили про підозру 41 особі, а 34 справи уже слухаються в судах. Читайте також: На Київщині 12-річна дитина покінчила життя самогубством: подробиці Україна збирає докази для покарання росіян на міжнародному трибуналі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA