України Олени Зеленської Мода українські бренди вишивка України Олени Зеленської

Королева Летиція вийшла у світ в яскравій вишиванці від українського бренду (ФОТО)

Сейчас читают: 800
hochu.ua

Королева Іспанії Летиція з'явилася на публіці у червоній вишитій сорочці Obriy від українського бренду Etnodim. Вона оздоблена рослинним орнаментом, має делікатний V-образний виріз та об'ємні рукави, зібрані по низу на резинки.

Доповнювали образ, який зарубіжні таблоїди описують як «boho chic», світлі класичні штани, еспадрильї на танкетці, а також мінімалістичні прикраси.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Всесвітньо відома Барбара Стрейзанд у вишиванці розповіла, що її пов'язує з Україною - зізнання співачки стало несподіванкою В такому невимушеному вигляді королівська особа відвідала церемонію вручення нагород BBVA Microfinance Foundation, яка відбулась 10 липня у Мадриді.

Ця церемонія надасть дітям із малозабезпечених родин доступ до вищої освіти шляхом присудження університетських стипендій, пише Daily Mail.

Захід відбувся в резиденції та робочому кабінеті іспанського монарха - палаці Сарсуела.Також раніше ми розповідали, як грамотно вписати вишиванку в образ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA