Louis Vuitton Marc Jacobs Кайя Гербер Calvin Klein Белла Хадід Джіджі Хадід діти знаменитостей Louis Vuitton Marc Jacobs Кайя Гербер Calvin Klein Белла Хадід Джіджі Хадід

Модні колаборації, успішні кінопроєкти і не тільки: чим живуть доньки Голлівудських знаменитостей

Сейчас читают: 275
hochu.ua

25 квітня у всьому світі відзначається Міжнародний день доньки. Це ідеальна нагода, аби приділити більше уваги найріднішим людям, поринути у спогади та, наприклад, потішити своїх дочок щемливими привітаннями.

А наша редакція на додачу вирішила згадати відомих матусь і їх не менш відомих дочок. Чим займаються та як живуть діти зірок Голлівуду — подробиці на HOCHU.ua!Американська модель Сінді Кроуфорд у свій час справила фурор не тільки співпрацею з модними брендами, а й роботою на телебаченні та, звісно роллю сексуальної адвокатеси у фільмі "Чесна гра".

Однак її донька Кайя Гербер, якій зараз лише 21 рік, змогла стати не менш впливовою моделлю, ніж її зіркова матуся. В 10 років дівчина дебютувала на показі дитячої колекції Versace, а в 15 — у фільмі "Міста-побратими".

У 2018 році Гербер була ушанована нагородою "Модель року" на церемонії Fashion Awards, а до нинішнього моменту на її рахунку співпраці з найвпливовішими Будинками моди, серед яких Versace, Calvin Klein, Marc Jacobs, Omega, Louis Vuitton та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA