люди волосы стрижка

Магічний боб – найпопулярніша зачіска літа

Сейчас читают: 425
vogue.ua

Боб зараз скрізь. Зачіска, яка пережила черговий сплеск популярності, – знов у всіх інстаграмах світу. Нині усі круті дівчата роблять ітерації образу, незалежно від того, чи обирають французький боб, чи надають перевагу графічному бобу, створеному за усіма канонами.

Найпопулярніша версія зараз – короткий світлий боб. Відповідний пошуковий запит в Pinterest зріс останнім часом на 115 відсотків. "Протягом останнього місяця ми спостерігаємо особливе зростання кількості людей, які шукають на Pinterest зачіску "світлий боб" (blobde bob), також відому як "сканді боб".

Без сумніву, вона стане однією з найпопулярніших зачісок літа", — каже Том Спратт, керівник відділу краси в Pinterest, який згадує останній образ Кім Кардашьян як ключовий джерело натхнення для тренду.

Перукар Ларрі Кінг є великим шанувальником світлого бобу і вважає його однією з найбільш універсальних стрижок, яка ніколи не виходить з моди. "Вона пасує будь-кому, в будь-якому віці – це стрижка, яку можна підібрати до будь-якої форми чи структури обличчя".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA