Концерт куда пойти мероприятия Ноябрь

Куди піти в листопаді: ТОП кращих музичних подій у Києві

Сейчас читают: 913
hochu.ua

Куди піти в Києві в листопаді 2020? Пропонуємо дізнатися про найцікавіші події місяця в нашій афіші.Концерт буковинського кантрі-мена, джазова вистава із присмаком ретро та виступ головного хітмейкера пострадянського простору — розповідаємо про найкращі київські заходи листопада в наступній добірці.Людина-оркестр, яка мандрує з міста до міста із гітарою, банджо, губною гармонікою та перкусійними інструментами нарешті навідається до Києва. "Український Боб Ділан" Саша Буль заспіває своє кантрі з буковинським колоритом 5 листопада в столичному Docker-G pub.

Особливо очікуємо пісні з нової платівки Too Old To Sell My Soul.Джазовий листопад у Caribbean Club — 5 листопада творці знаменитого шоу "Епоха джазу" презентують ще одне видовищне творіння.

Це ретро-вистава, яка перенесе вас до Америки XX століття в часи гарної музики, вишуканих нарядів і танців. У програмі: легендарна музика (Бенні Гудмен, Куті Вільямс, Фетс Уоллер та інші) і повне занурення в атмосферу чиказьких клубів початку

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA