обувь Аксессуары Нео

Козаки – наймодніше взуття в гардеробі зірок

Сейчас читают: 736
vogue.ua

Ковбойські чоботи, або козаки, існують уже багато років і, судячи з усього, залишатимуться в найближчому майбутньому. Модні бренди та знаменитості приймають цей тренд, що може означати лише одне: вони тут, аби залишитися.

Тим, хто хоче привнести до свого гардеробу стиль Y2K, варто звернутися до Instagram-акаунту Ельзи Госк. Модель провела вечірку Noughties #Ranchcore на Coachella в джинсах із монограмою та бра від Coach, який вона доповнила різнокольоровими черевиками Toral і коричневим поясом від Acne Studios.

Віднайти натхнення на по-справжньому сміливий образ можна у Гвен Стефані. На початку цього року співачка одягла яскраво-блакитні козаки R13 з брендовими шортами з низькою посадкою, боді, колготками в сіточку та бомбером зі штучного хутра в клітинку.

А от за інспірацією для щоденних виходів зверніть увагу на образи Дуа Ліпи та FKA Twigs. Тут проявився стиль вестерн у всій своїй красі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA