«Коза Ностра. Мама їде»: Ірма Вітовська очолила мафію в українсько-італійській комедії

Сейчас читают: 146
womo.ua

В Україні фільм «Коза Ностра. Мама їде» вийде у прокат 1 грудня. Саундтреком до офіційного трейлеру став хіт гурту GO_A Shum.

Також у стрічці є пісні гурту «ДахаБраха». У комедії розповідається про українську жінку, що насправді здатна на все, і навіть більше, заради родини: мову в Інтернеті вивчити, на раз-два в Італію гайнути й врешті влаштуватись хатньою робітницею до голови мафіозного клану.

Саме так сталося із головною героїнею фільму «Коза Ностра. Мама їде» Владою Козою, роль якої виконала Ірма Вітовська. Але борщами та пилососом справа не обмежилась: головна героїня стає реформаторкою неефективної та, головне, негуманної італійської мафії.

До стрічки залучена міжнародна команда акторів: Ірма Вітовська, Джованні Калканьо, Джудітта Васіле, Лоренцо Скальцо, Габріеле Чічірелло, Мауріціо Болонья, Вінченцо Пірротта, Дмитро Вівчарук, Ольга Вівчарук та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA