люди характер

Компоненти емоційного інтелекту

Сейчас читают: 568
psy-practice.com

Чому емоційний інтелект такий важливий?❤️ Краще самоусвідомлення.Розуміти джерело виникнення і характер своїх почуттів — бажання, яке знайоме кожному.

На жаль, часто ми плутаємо тривогу з панікою або злістю, а почуття тимчасового захоплення з великим коханням. Розвиток емоційного інтелекту допоможе краще розуміти емоційну ситуацію, як усередині вас, так і навколо.

Наприклад, вчасно закінчувати безглузду суперечку, відмовлятися від недоречного навантаження тощо. Тобто, EI в цьому випадку допомагає раціонально розпізнавати емоції і правильно реагувати на них.❤️ Покращена саморегуляція.Часто нам не вистачає чи то сили волі, чи то часу і мотивації на формування певного стилю життя.

Наприклад, впровадження системи усвідомленого харчування або тайм-менеджменту в особисте і робоче життя. Високий рівень емоційного інтелекту якраз і дозволяє з цим впоратися, адже саме з усвідомленням своїх почуттів і з'являється здатність керувати собою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA