Экология

Компанія «Епіцентр К» започаткувала екомарафон «Збережи природу»

Сейчас читают: 413
cosmo.com.ua

Епіцентр спільно з українськими зіркам влаштували екологічну акцію з висаджування дерев. Акція відбулася у межах екомарафону «Збережи природу», який компанія «Епіцентр К»започаткувала до Дня Землі.

Мета екомарафону — об’єднати всі міста України та небайдужих українців задля збереження природи. «Епіцентр, як соціально відповідальний бізнес, ініціює проєкти, що впливають на медицину, культуру, спорт та природу, тобто на якість нашого життя в цілому.

Для цього ми використовуємо всі наші потужності. На сьогоднішній день планета змінюється все стрімкіше, і частина цих змін залежить нас із вами.

Мета екомарафону «Збережи природу» — показати, що ставлення до довкілля може бути іншим; що товари, якими люди користуються щодня, можуть бути «еко»; що дерева потрібно не зрубувати, а висаджувати, в побуті використовувати ресайклінгові товара, які покликані зменшити екологічне навантаження на планету», — розповідає Chief Marketing Officer «Епіцентр К» Ірина Шинкаренко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA