природа Экология марафон

Компанія "Епіцентр К" започаткувала екомарафон "Збережи природу"

Сейчас читают: 856
hochu.ua

"Епіцентр" спільно з українськими зірками влаштували екологічну акцію з висаджування дерев. Акція відбулася у межах екомарафону "Збережи природу", який компанія "Епіцентр К"започаткувала до Дня Землі.Мета екомарафону — об’єднати всі міста України та небайдужих українців задля збереження природи."Епіцентр", як соціально відповідальний бізнес, ініціює проєкти, що впливають на медицину, культуру, спорт та природу, тобто на якість нашого життя в цілому.

Для цього ми використовуємо всі наші потужності. На сьогоднішній день планета змінюється все стрімкіше, і частина цих змін залежить від нас із вами.

Мета екомарафону "Збережи природу" — показати, що ставлення до довкілля може бути іншим; що товари, якими люди користуються щодня, можуть бути "еко"; що дерева потрібно не зрубувати, а висаджувати, в побуті використовувати ресайклінгові товари, які покликані зменшити екологічне навантаження на планету,— розповідає Chief Marketing Officer "Епіцентр К" Ірина Шинкаренко.До ініціативи висаджування

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA