Экология климат протести жінок

Кліматичні протести в Гаазі: затримали зірку серіалу «Гра престолів»

Сейчас читают: 981
womo.ua

У Гаазі на кліматичному протесті Extinction Rebellion затримали понад 1500 людей, серед них відома акторка та зірка серіалу «Гра престолів» Каріс ван Гаутен.

Про це пише The Guardian. У Гаазі на кліматичному протесті затримали понад півтори тисячі активістів Extinction Rebellion («Повстання проти вимирання»).

Метою акції був протест проти надання державних субсидій на видобуток викопного палива. За оцінками організаторів, у заході взяли участь близько шести тисяч осіб, серед яких знаменитості. Читайте також: Голлівудську акторку Сьюзен Серендон заарештували за участь у протесті: деталі Зазначається, що демонстранти заблокували рух на ділянці автомагістралі, що проходить центром міста.

Для розгону акції правоохоронці застосовували водомети. Читайте також: Заміна поліетиленових пакетів: школяр із Дніпра винайшов біополімер Поліція затримала щонайменше 1579 людей, 40 із них можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA