Євросоюз люди Євросоюз

Кейт Бланшет закликає до змін у міграційній політиці

Сейчас читают: 760
womo.ua

Оскароносна акторка була призначена послом доброї волі з питань біженців у 2016 році. Минулого тижня вона закликала Євросоюз посилити підтримку біженців і країн, що їх приймають.

А також створити такі умови, щоб політика блоку була спрямована на їхній захист, а не на зміцнення кордонів, повідомляє Reuters. Читайте також: Скільки українських біженців стикалися з агресією в Чехії — дослідження Зараз у Женеві триває Глобальний форум із питань біженців, який проводять кожні чотири роки.

Нещодавно відповідний комітет ООН наголосив, що через конфлікти, переслідування, бідність та порушення прав людини майже 114 мільйонів людей були змушені залишити свої домівки.

Це стало певним тягарем для деяких європейських країн, які шукають вихід зі складної ситуації. Читайте також: Тут немає людей, покинутих напризволяще: Катерина Бруснікіна про життя в Ірландії Бланшет попросила законодавців розвінчати небезпечні міфи та побоювання щодо масового напливу нелегалів до Європи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA