секс стосунки жінки

Імбілдінг та миготіння або практика зміцнення інтимних м’язів: детальніше розповідає Людмила Керимова

Сейчас читают: 522
womo.ua

Перед тим, як навчитися практиці зміцнення інтимних м’язів, давайте трохи розберемося в анатомії і поговоримо про ті м’язи, з якими ви працюватимете, і розглянемо 3 м’язи, що максимально задіяні. М’яз промежини (лонно-куприковий м’яз) — розташований від лобка до куприка у вигляді знаку “нескінченність”.

На ній розташовані 3 сфінктери:  уретральний сфінктер (допомагає керувати процесом сечовипускання). вагінальний сфінктер (це місце, де розташований наш пружний і еластичний «вхід».

Якщо цей м’яз розвинений — фалос чоловіка краще масажується при статевому акті, тим самим посилюючи його ерекцію). анальний сфінктер (ці м’язи повинні бути розвинені, щоб вільно керувати процесами життєдіяльності організму).

Людмила Керимова, сексолог, експертка в області інтимної гімнастики та оргазмічності, експертка освітньої компанії Woman Insight М’яз сечостатевої діафрагми, це — невеликий, найчастіше слабкий м’яз, вкрай важливий, оскільки саме він відповідає за роботу передньої стінки вагінального каналу. М’яз тазової діафрагми. Це великий м’яз, який складається з кількох частин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA