знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 березня: якщо гуляєш без будь-якої мети, гуляй там, де красиво

Сейчас читают: 283
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 березня на сайті HOCHU.ua каже, що з 22 по 27 березня — зростаючий Місяць. Зараз чудовий час для будь-якого роду починань, особливо, пов'язаних із творчою роботою і пошуком нових джерел доходу.28 березня — Повний місяць.

Потрібні підвищена увага і обережність в місцях великого скупчення людей. Утримайтеся від серйозних фізичних і емоційних навантажень.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 22 по 28 березня попереджає, що починається сприятливий період в житті вільних представників знаку.

Ви відчуєте увагу протилежної статі. У центрі уваги на цьому тижні будуть стосунки з колегами, керівництвом і всіма тими, хто стоїть вище вас по віку.

на тиждень говорить, що любов на цьому тижні для вас стане головним почуттям, але не треба втрачати голову. Знайомства, які відбудуться в цей період, не варто занадто швидко переводити в фазу близьких відносин, потрібно добре вивчити характер один одного.Зірки для

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA