знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 5 по 11 квітня: Немає кордонів, є лише перешкоди!

Сейчас читают: 776
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 5 по 11 квітня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі спадний Місяць. Цей період може видатися непростим. Швидше за все, ви будете відчувати занепад сил і небажання що-небудь робити.

Що ж, якщо є така можливість, залишайтеся вдома і присвятіть час відпочинку.Зірки для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 5 по 11 квітня попереджають, що з начальством на роботі може виникнути непорозуміння.

Босові буде здаватися, що у всіх бідах винні ви.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 5 по 11 квітня каже, що в цей період в ваш дім нарешті прийде довгоочікуваний мир і спокій.

Щоб зміцнити атмосферу, навідайтесь з рідними на вихідні за місто. Не беріться за важку фізичну роботу, уникайте перевтоми. Можливо, відчуєте легке безсилля і нудьгу, але краще гнати подалі від себе це почуття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA