знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 травня: якщо ви хочете досягти успіху, подвійте кількість своїх невдач

Сейчас читают: 486
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 травня на сайті HOCHU.ua каже, що з 9 і 10 травня — спадний Місяць. У цей день краще відмовитися від будь-яких серйозних і важливих справ, навіть якщо вони були давно заплановані.

Краще не перевантажувати себе ні емоційно, ні фізично. Відпочиньте!11 травня — Молодик. Зараз сприятливо займатися розширенням свого кола спілкування.

Відправляйтеся в гості, де будуть нові особи, або сходіть на вечірку, де ви нікого не знаєте.З 12 по 16 травня — зростаючий Місяць.

В цей час зірки радять вам отримувати нові знання. Вони будуть засвоювати як ніколи добре, а головне — стануть корисними для майбутніх звершень.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 10 по 16 травня каже, що цей період хороший для того, щоб будувати нові плани і продумувати шляхи їх реалізації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA