знаки зодиака гороскоп на сегодня ежедневный гороскоп

Гороскоп на квітень 2021 року: голод не визнає моральних засад

Сейчас читают: 147
hochu.ua

Гороскоп на травень 2021 від HOCHU.ua каже, що головною астрологічною подією травня 2021 року стане перше в цьому році місячне затемнення, яке відбудеться в знаку Стрільця і ​​вплине на наш світогляд, наш спосіб думати, погляди на життя і духовний рівень.

Крім того, затемнення 26 травня відкриє перший коридор затемнень 2021 року, який триватиме два тижні, до 10 червня, і під час якого кожному з нас доведеться визначитися з планами на майбутнє.Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку каже, що початок останнього весняного місяця буде ознаменовано скупченням планет в знаку Тельця.

У перші дні місяця там виявляться Сонце, Меркурій, Венера, Уран і Чорна Місяць Ліліт. Стабільний земний знак Тельця дозволить нам абстрагуватися від повсякденних проблем.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на травень 2021 говорить, що успішність місяця багато в чому буде залежати від вашої ініціативності та амбіційності, готовності рухатися до поставленої мети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA