нишевая парфюмерия Нео

Гори ясно: як правильно палити свічки

Сейчас читают: 937
vogue.ua

Парфумовані свічки – особливий вид задоволень. Їх треба вміти вибирати, а ще – знати, як правильно застосовувати. Сьогодні ж, коли українцям варто акуратно використовувати електроенергію, вони поєднують в собі практичну функцію, і дарують естетичну насолоду.

Одна з перших моду на свічки ввела в 1960-х роках головна редакторка Vogue, Діана Вріланд. "Тоді в Америці часто відключали електрику, – згадує її онук Олександр. – Але у бабусі було стільки парфумованих свічок, що вистачало на всіх».

Редакцію огортав фантастичний аромат і робота продовжувалась у мерехтливому світлі вогників". Хороші свічки – дороге задоволення.

Щоправда, і відрізняються вони від звичайних приблизно так само, як висока мода від вуличної. Дешеві свічки роблять з парафіну, отриманого при перегонці нафти; температура горіння у нього низька, а в процесі виділяються леткі органічні сполуки: толуол, формальдегіди, акролеїн, які осідають на шкірі і шкодять їй не менше за міський смог або токсини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA