косметика антитренды макияж

Головні антитренди макіяжу 2020 року: від чого пора відмовитися?

Сейчас читают: 453
liza.ua

Мода весь час рухається. Макіяж, який ще вчора був в тренді, сьогодні може зробити тебе смішною. Ось список антитрендів — відмовся від цих прийомів в 2020 році, і ти знову будеш на гребені модної хвилі!Для того, щоб бути в тренді, слід бути в курсі не тільки останніх тенденцій, але і того, що з моди виходить.У нас є один вірний маркер — якщо ти бачиш певний макіяж або тип помади більше ніж на 1 людині за день, задумайся: можливо, тренд вже пішов в маси, а значить його пора забувати.

Якщо однаковий мейк ти бачиш на кожній п’ятій дівчині, більше взагалі про нього не згадуй.Ми вибрали самі обридлі тренди макіяжу, про які варто забути.Скажемо спасибі Кім Кардашьян за моду на правильну лінію скул, скульптурний носик і ідеальні пропорції обличчя.

Секрет такого макіяжу — контуринг. Але чи настільки він хороший? Дійсно, він може приховати всі недоліки і підкреслити переваги, але якщо з цим «переборщити», то неприродність твого образу буде очевидною.Головний тренд 2020 року — «дитяча» чиста

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA