Статьи по теме
лайфхак дача город квіти

Геніальне оформлення дачної ділянки: арка з живих квітів та пластикових пляшок

Сейчас читают: 914
hochu.ua

Нещодавно ми вже розповідали про те, які підручні засоби можна використати повторно для оформлення дачі. А сьогодні створюватимемо арку з живих квітів.

Готуйтеся, це буде цікаво! Читати також 5 корисних ідей повторного використання старого садового шлангу По-перше, для цього вам знадобиться багато пластикових пляшок.

Отже, можете збирати їх уже прямо зараз. Також підійдуть великі пластмасові пляшки для води. По-друге, вам знадобиться земля та посадковий матеріал.Що можна садити в пластикові пляшки у квітні-травні:іпомея; петунія; портулак; різні трави; красоля; флокс.Що стосується ґрунту, то краще брати магазинний універсальний, з оптимальною кислотністю, пухкий, збагачений корисними елементами.Щоб зробити саму арку, вам не потрібно витрачати багато зусиль і мати якийсь складний інструмент, хіба що доведеться роздобути у сусіда паяльник.

Як це робиться:Ось вам кілька наочних відео зі створення живих арок із пластикових пляшок: Читати також Ніколи не чиніть так з розсадою, якщо хочете отримати добрий урожай Раніше ми розповідали про те, які садові інструменти стануть вам у нагоді для роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA