Кино Netflix фильм

«Фрагменти жінки». Драма, що змушує відчувати

Сейчас читают: 365
womo.ua

Надя Куприненко, обозреватель WoMo Не так давно спалахнула тенденція народжувати вдома, ведучи прямий ефір у соцмережах. Красива майбутня мама красиво народжує в красивому інтер’єрі з допомогою чоловіка і спеціально запрошеної «доли», яка контролює процес.

Оскільки у нашій країні не існує законодавчого урегулювання домашніх пологів, такі історії розкололи суспільство навпіл – хтось відстоює право жінки самій вирішувати, народжувати вдома чи у лікарні, а хтось жорстко засуджує домашні пологи, мотивуючи це тим, що у будь-який момент все може піти не так, як передбачено красивою картинкою.

Фільм «Фрагменти жінки», що вийшов на стрімінговій платформі Netflix, описує якраз другий випадок – коли рішення народжувати вдома призводить до смерті бажаної дитини і руйнує життя молодого подружжя.

Історія починається з того, що прораб Шон, у виконанні Шаї ЛаБафа, поспішає добудувати міст через ріку, який першою перетне його донька, що ось-ось має народитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA