косметика краса

«Every way is okay»: косметичний рітейлер запустив кампанію про прийняття себе

Сейчас читают: 597
womo.ua

Нова кампанія шведського інтернет-магазину косметики Lyko запустила рекламу зі слоганом «Every way is okay». Меседж кампанії у тому, що немає правил чи «правильного» життя.

Про це пише Marketing Media Review з посиланням на Adweek. У рамках кампанії представлені ролики, де головний герой дозволяє глядачам поринути у його внутрішній монолог про свою невпевненість.

Наприклад, нещодавно розлучена жінка бореться зі стереотипами про старіння, готуючись до вечора у місті, а хлопець не може вирішити, яким чином укласти своє волосся.

В іншій рекламі підліток бореться з суперечливими уявленнями про волосся на тілі. Зрештою, персонажі вирішують забути про свої сумніви, що затягнулися в собі, і повністю прийняти те, що інші можуть вважати недоліком. «Категорія краси та краса загалом, як правило, визначається тим, що можна і що не можна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA