діти ЗСУ війна військові Донеччина діти війни

Евакуація дітей: у прифронтовій Авдіївці досі залишається одна дитина, яку переховують батьки

Сейчас читают: 514
womo.ua

У Донецькій області, у прифронтовому місті Авдіївка, лишається одна дитина, яку батьки приховують від евакуаційних груп. Місто перебуває в «червоній зоні», звідки евакуація неповнолітніх є обов’язковою.

Про це заявив начальник міської військової адміністрації Віталій Барабаш в етері «Радіо Свободи». Читайте також: Із прифронтових населених пунктах Донеччини за тиждень евакуювали 70 дітей За його словами, в місті залишаються щонайменше 1787 людей, які отримають гуманітарну допомогу.

Ще близько 50-70 людей, які «принципово не ходять отримувати гумдопомогу». Читайте також: В ООН назвали кількість людей, які мешкають в Україні станом на 2023 рік Також він додав, що останні 10 родин, яких евакуювали з Авдіївки, також переховували своїх дітей від евакуаційних груп. Читайте також: У Дніпрі судитимуть вітчима, який розбещував 7-річну дівчинку: подробиці Він пояснив, що розлучати дітей із сім’єю не дозволяється згідно із законодавством, тому принаймні один із батьків має їх супроводжувати.

The post Евакуація дітей: у прифронтовій Авдіївці досі залишається одна дитина, яку переховують батьки appeared first on WoMo.

Об этом же в других изданиях
kvartblog.ru
качественные и недорогие натяжные потолки в Химках на сайте potolok.net.Натяжные потолки сделаны из тонкой тканевой мембраны, которая натягивается на каркас, а затем закрепляется зажимами. Одна из самых kvartblog.ru /11 месяцев назад
hochu.ua
Блогер Волошин розсекретив свої доходи: чоловік Анни Трінчер приголомшив сумою, яку заробляє на місяць (ВІДЕО) hochu.ua /11 месяцев назад
hochu.ua
Організатори Євробачення нарешті відповіли, яку особливу роль виконає Руслана на конкурсі hochu.ua /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA