Ирина Геращенко Ольга Харлан благодійність Ирина Геращенко Ольга Харлан

Епіцентр та Олімпійські чемпіони влаштували справжнє свято для Дітей Героїв

Сейчас читают: 743
womo.ua

21 жовтня за підтримки «Епіцентр К», «Інтерспорт», Національного олімпійського комітету України та Благодійного фонду «Діти Героїв» у Києві відбулося справжнє свято спорту.

Мета свята – познайомити дітей, які втратили батьків внаслідок повномасштабної війни в Україні, із олімпійськими чемпіонами та надихнути їх на майбутні спортивні звершення.

І це вже не перший подібний захід. Напередодні такі зустрічі проводилися у інших містах України, а тепер черга дійшла і до столиці. Майже 100 юних спортсменів віком від 5 до 17 років, якими опікується БФ «Діти Героїв», відвідали свято та змогли особисто поспілкуватися з олімпійцями.

Серед запрошених гостей Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кравацька, Юлія Бакастова, Парвіза Насібов, Ірина Коляденко, Ірина Геращенко, Марта Фєдіна, Ігор Трунов, Олег Кухарик, Дмитро Даниленко, Олексій Середа.

Об этом же в других изданиях
fokus-vnimaniya.com
Как выбрать подходящий шрифт для рекламы - ФОКУС ВНИМАНИЯ fokus-vnimaniya.com /4 дня назад
nashsovetik.ru
Как выбрать всесезонную прогулочную коляску для ребенка: советы для родителей nashsovetik.ru /4 дня назад
lifehelper.one
купить двери в СПБ.Классика жанра: самый распространенный и традиционный вариант.Экономия пространства: идеальны для небольших помещений, так как двигаются вдоль стены.Для широких проемов: состоят из двух lifehelper.one /6 дней назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA