Кайя Гербер Джонатан Андерсон рекламная кампания Loewe Кайя Гербер Джонатан Андерсон

Ентоні Гопкінс у новій кампанії Loewe

Сейчас читают: 265
vogue.ua

До портфоліо сера Ентоні Гопкінса додалася нова роль — актор став обличчям рекламної кампанії Loewe. Іспанський бренд представив кампаней, знятий Юргеном Теллером, у якому взяли участь моделі, митці, амбасадори бренду, поп-зірки й легенда кінематографу.

Креативний директор Loewe Джонатан Андерсон продовжує дивувати своїм часом сюрреалістичним дизайном та баченням. На знімках осінньо-зимового кампейну модель Кайя Гербер позує у ванній з пінкою з сумкою Amazona, а 80-річна художниця Лінда Бенгліс з'являєьбся у об'єктиві Юргена Теллера у своїй студії в легінсах з принтом папуги та масивним шарфом з бахромою, Джош О'Коннор — з мушлею та топі з принтом тай-дай, Ентоні Гопкінс — у чудернацькій футболці з зображеними на ній різнокольоровими пончиками.

Андерсон розповів, що для нього велика честь зняти Гопкінса для Loewe. «Я вважаю його абсолютно чарівним. Звісно, він справжня легенда, але він був дуже люб’язний з нами на знімальному майданчику», – сказав дизайнер.

Юрген Теллер також зняв актрис Тан Вей та Джессі Баклі, японську паралімпійську спортсменку Майю Наканіші та співачок Alewya та Керолайн Полачек..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA