технології навчання

Фінансування бізнесу, тест ідеї та огляд технологічних трендів

Сейчас читают: 982
womo.ua

Тим часом ми продовжуємо інклюзивний освітньо-мотиваційний проєкт «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє»  сьогодні розпочнеться четвертий модуль.

Записи попередніх трансляцій доступні в YouTube за посиланням. На вас чекатиме:  головні технологічні тренди, що допоможуть оптимізувати бізнес-процеси тест ідеї – як зрозуміти, що вона варта уваги, залучення фінансування для вашого бізнесу та фандрейзинг як професію. Доступ до трансляції з перекладом жестовою мовою ви знайдете тут  Програма вебінару: 16:00 — 17:00 Надія Васильєва, експертка з цифрових технологій, цифрової трансформації та цифрової економіки та розвитку ІТ-бізнесу.

Тема: Огляд технологічних трендів. 17:00 — 17:30 Максим Пундик, співзасновник компанії IdeaInYou Тема: Від ідеї до продукту.

Як зрозуміти, що ідея варта уваги? 17:30-18:30 Світлана Олєйнікова, засновниця першої екосистеми з фандрейзингу в Україні Synergy Universe Тема: Фандрейзинг: кошти на бізнес та професія «Фандрейзер» Повна програма з описом змісту освітніх модулів доступна на сайті. Графік наступних подій: 12.07.2023 Модуль 5: Розвиток та просування ідеї власної справи 14.07.2023 Модуль 6: Жінки у галузі технологій: навички, інструменти, майбутнє 19.07.2023 Модуль 7.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA