зірки шоубізнес

Дружила з Дорофєєвою і закрутила роман із Дантесом: 8 цікавих фактів про Дашу Кацуріну

Сейчас читают: 713
hochu.ua

Хто така Даша Кацуріна? Зараз це питання хвилює багатьох українців, адже ім'я цієї успішної дівчини розлетілося по всій країні після того, як Надя Дорофєєва почала зустрічатися з її колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним.

У Мережі подейкують, що відома співачка "забрала" чоловіка Дар'ї, але чи так це — ніхто не знає. Однак, відома Кацуріна не лише гучною сімейною драмою, а й своїми успішними проєктами у ресторанному бізнесі та модній індустрії.

8 цікавих фактів про Дашу читайте у нашому матеріалі. Читати також Надя Дорофєєва відзначає день народження: 12 цікавих фактів про українську співачку Читати також Навчався в Англії і тримав свої стосунки в таємниці: 10 цікавих фактів про Валерія Бебка — чоловіка Юлії Саніної Також раніше ми ділилися цікавими фактами із життя Володимира Остапчука.

Нагадаємо, що відомий телеведучий нишком розлучився зі своєю другою дружиною Крістіною Гірник і закрутив роман із молодою журналісткою Катериною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA