Лаша Мдинарадзе місто Софія місто Тбілісі люди друзья Нео Лаша Мдинарадзе місто Софія місто Тбілісі

Друга втеча: дизайнер Лаша Мдинарадзе – про третю війну в житті та любові до українців

Сейчас читают: 460
vogue.ua

"Друга втеча" — наш спецпроєкт, присвячений людям, які вдруге вимушені тікати від війни. Про свій досвід наші герої - серед них художниця родом з Криму Марія Куліковська, дизайнер з Грузії Лаша Мдінарадзе та директорка зі зв'язків з громадськістю та  комунікацій System Capital Management, донеччанка Наталія Ємченко — говорять відверто й чесно, з великою любов'ю до свого дому, який їм довелося тимчасово залишити.

Інтерв'ю героїв слухайте у відео нижче. Продовжує проєкт грузинський дизайнер Лаша Мдинарадзе – креативний директор українського бренду GUDU, який понад 6 років тому переїхав із Тбілісі до Києва.

Того дня я, як завжди, прокинувся о 6. 30 ранку, почав збиратися до спортивної зали, і тут раптово задзвонив телефон. Це була моя подруга з Тбілісі Софія Чконія, засновниця Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi, яка почала питати як я.

Я спокійно відповів, що все добре, але здивований, чому вона дзвонить так рано. У відповідь почув: "А нічого, що почалася війна?"Я спочатку подумав, що вона даремно панікує, знову прочитала якусь інформацію і почала панікувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA