інтерв'ю шоубізнес ХОЧУ ЕКСКЛЮЗИВ

Перформанс на скейті на підборах, перелом ноги та невдалі плани: Uliana Royce в ексклюзивному інтерв'ю

Сейчас читают: 457
hochu.ua

Днями 21-річна співачка Uliana Royce потішила шанувальників новою відеороботою, заради якої "влилася" у скейтерську тусовку.

Запальний трек "Пожежа" — нагадування про те, що одноманітне життя потрібно постійно "підживлювати", відмовившись від звички відкладати все на потім.

Як проходили зйомки кліпу, і чим сама артистка намагається урізноманітнити свої будні — читайте в ексклюзивному інтерв'ю на HOCHU.ua.Від початку повномасштабного вторгнення моя творчість трансформується так само як і я.

Всі внутрішні переживання і становлення мене, як людини відображаються на створенні пісень та їх звучанні. Скажу чесно, цей період можна назвати "пошуком нової себе", адже зміни у житті кожного, не могли не відобразитись на сфері діяльності.Наразі я відчуваю, що нове направлення моєї творчості це те, що я шукала довгий час і те, до чого йшла  та нарешті віднайшла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA