знаменитости волосы Нео

Догляд за волоссям після 50: як зберегти його густим та здоровим

Сейчас читают: 862
vogue.ua

Завдяки знаменитим жінкам, які посивіли й зробили це дуже елегантно, догляд за волоссям після 50 років став окремою темою не тільки розмов, а й досліджень.

Сьогодні, завдяки науковому прогресу, індустрія краси вже знає, як зберегти густоту і текстуру волосся під час старіння, радикальних гормональних змін або періодів сильного стресу.

Ми спитали у трьох beauty-експерток, як вік впливає на красу волосся і чим можна зарадити, аби воно залишилося більш еластичним, об'ємним, м'яким та блискучим по всій довжині.

З віком волосся поступово починає змінюватися і це, на жаль, неминуче. «Збільшується випадання і сповільнюється зростання, волосся стає більш пухнастим і сухим, зменшується в обсязі, втрачає пігмент, що призводить до появи великої кількості білого волосся», – пояснює Дебра Лін, докторка філософії, експертка з волосся і головна наукова співробітниця бренду Better Not Younger.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA