Христина Соловій Кристина Соловий місто Херсон премьера клип Шоу-бизнес Христина Соловій Кристина Соловий місто Херсон

"До краю": фентезі-співачка Христина Соловій випустила пісню русалки для авантюрних мандрівників

Сейчас читают: 515
hochu.ua

П'ятниця — традиційно день прем'єр. Ми вже ділилися новинками від TamerlanAlena та Placebo, а тепер інтригує новою відеороботою Христина Соловій.

Артистка спеціально до дня Херсона презентувала кліп "До краю", який знімали на вулицях міста та суднобудівному заводі. Це пісня русалки, яка є дороговказом авантюрним мандрівникам у подорожі за мрією на шляху "з країни в Україну".

Лід-сингл є анонсом другої частини альбому "Rosa Ventorum", яка має вийти у жовтні. Зустрічайте!Нагадаємо, Христина Соловій стала амбасадором міста Херсон у проєкті "Натхнення Сходу", який покликаний привернути увагу до міст на Сході та Півдні України за допомогою творчості відомих артистів.До дня міста 17 вересня співачка презентує кліп "До краю", який знімали на Херсонському суднобудівному заводі та вулицях міста.

Разом з відомим кліпмейкером Віктором Придуваловим співачка провела творче дослідження, що лягло в основу сюжету кліпу. Режисером відео стала Олена Божко, операторами — Олександр Кулак та Сергій Малий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA