місто Вікторія люди контакт місто Вікторія

Ділові комунікації у воєнний час: легенди піарників вже не працюють!

Сейчас читают: 502
womo.ua

Ділове спілкування завжди мало певні обмеження нормами етики та етикету. Але, оскільки воно передбачає взаємодію людей задля досягнення бізнес-мети, війна внесла свої жорсткі корективи й в цю сферу людської комунікації.

Які вміння втратили актуальність, а бізнес ними продовжує зловживати? Відповіді знає Вікторія Якушева — консультантка та тренерка з психології спілкування, керівниця відділу інформаційної діяльності та комунікацій ДП «Сервісний центр морського та річкового транспорту». Під час презентації треба дотримуватися відповідності ролі Вікторія Якушева Які додаткові вміння самопрезентації варто мати за правилами дієвих комунікацій? По-перше, необхідно усвідомлювати звідки ми рухаємося в комунікацію, тобто, з якої позиції — власника бізнесу, партнера, підлеглого чи колеги, громадського діяча або незалежного журналіста, небайдужого свідка, сусідки чи подруги, захисника тварин або мами-блогера.

В житті багато ролей, і у кожної є свій сценарій поведінки, канали комунікації та цільова аудиторія. Під час презентації треба дотримуватися відповідності ролі.

Якщо презентувати себе як найкращого друга перед великими інвесторами, вони вас не почують. Якщо проводити нараду з підлеглими з ролі незадоволеної дружини, вони вас не зрозуміють.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA