України Володимир Зеленський місто Києва Нео читати України Володимир Зеленський місто Києва

Де читати перевірені новини про війну в Україні

Сейчас читают: 355
vogue.ua

Вранці 24 лютого президент України Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану, а Генеральний штаб ЗСУ повідомив про ракетно-бомбові удари по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, а також по військових об’єктах Збройних Сил України.

В цій ситуації особливо важливо читати тільки перевірені джерела інформації та не поширювати фейкових новин. Ми зібрали офіційні джерела, які стануть у пригоді кожному українцеві.

Оперативна інформація щодо ситуації на кордонах України:Міністерство оборони УкраїниГенеральний штаб ЗСУСухопутні війська ЗС УкраїниГоловнокомандувач ЗС УкраїниОфіційні сторінки президента України:Сайт президента УкраїниФейсбук-сторінка президента Володимира ЗеленськогоОфіційні сторінки МЗС:Фейсбук-сторінка Міністра закордонних справ України Дмитра КулебиОфіційні сторінки мера Києва Віталія КличкаТвіттер Віталія КличкаФейсбук-сторінка Віталія КличкаФейсбук-сторінка Національної поліції УкраїниРада Національної безпеки і оборони Київська міська державна адміністраціяЗасоби масової інформації:Радіо СвободаУкраїнська правдаHromadskeУ своєму зверненні мер Києва Віталій Клічко повідомив, що всі, хто незалучений до забезпечення критичної інфраструктури міста, мають залишатися вдома та бути готовими прямувати в укриття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA