що подивитися кіно

Дата виходу 3 сезону "Відьмак" — продовження культового серіалу (ВІДЕО)

Сейчас читают: 912
hochu.ua

Днями у Мережі з'явився офіційний трейлер 3 сезону серіалу "Відьмак", а разом з ним і дата виходу стрічки. З цього приводу редакція HOCHU.ua зібрала все, що потрібно знати про новий сезон "Відьмака".На відміну від попередніх сезонів "Відьмака", третій буде поділено на дві частини.

Дата виходу першої частини серіалу запланована на , а другої — на . Читати також Джейсон Стетхем у головній ролі: дата виходу фільму "Мег 2: Впадина" Серіал "Відьмак" заснований на книгах та оповіданнях польського письменника Анджея Сапковського.

Головним героєм серіалу є Геральт з Рівії (Генрі Кавіл) — відьмак-найманець, який за гроші знищує монстрів, які загрожують життю людей.

У серіалі також розповідається про його пасербицю Цирі (Фрейя Аллан) і кохану — чарівницю Єнніфер (Аня Чалотру).Раніше було оголошено, що третій сезон "Відьмак" буде заснований на романі "Година зневаги", яка є четвертою частиною фентезійного циклу "Відьмак" Анджея Сапковського.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA