Скандал Концерт Cardi B новини шоубізнес

Cardi B заліпила фанатці мікрофоном у голову: артистка розлютилася на концерті (ВІДЕО)

Сейчас читают: 591
hochu.ua

Американська реп-виконавиця Cardi B агресивно відреагувала на дії однієї з фанаток під час сольного концерту. Зірка не впоралася з емоціями та зарядила мікрофоном у голову дівчині, яка виплеснула свій напій на вбрання артистки.

Подробиці того, що сталося, дізнавайтеся на HOCHU.ua!Минулої суботи Cardi B дала концерт у Лос-Анджелесі, де і стався неприємний інцидент.

Поки артистка стояла біля краю сцени та виконувала одну з пісень, фанатка виплеснула власний напій на реп-зірку. Карді Бі явно не сподобалися дії глядачки, тож вона не стримала емоцій і жбурнула свій мікрофон просто на дівчину.Припини, припини це!- крикнула співачка зі сцени.Cardi B throws microphone at audience member who threw a drink at her.

pic.twitter.com/alLgHMFshb Читати також На концерті alyona alyona сталося кілька перестрілок: відомо про 3 постраждалих Служба охорони одразу зреагувала на інцидент і силою почала виводити правопорушницю з концерту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA