психологія

Як спілкуватися без конфліктів: 4 кроки до ефективної комунікації

Сейчас читают: 645
womo.ua

Ми щоденно комунікуємо з багатьма людьми: родичі, друзі, колеги по роботі, партнери, знайомі. Бути в контакті з іншими важливо, особливо після повномасштабного вторгнення.

Тепер  ми особливо прагнемо щирого і змістовного контакту, бути почутими, зрозумілими і підтриманими. Коли ми маємо саме такий контакт, то ми відчуваємо тепло спілкування і підтримки, і коли це відбувається, відчувається задоволення від того, що наші слова, думки і почуття мають значення, нас чують.

Якість контакту набуває нових сенсів. Тетяна Обоянська, психологиня, консультантка гарячої лінії Служби психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців громадської організації “Громадський рух “Жіноча Сила України” Особливо гостро стає питання якісного спілкування в родинах, де чоловік, син, брат воюють.

Наразі досить актуальною є допомога і підтримка воїнам та їхнім рідним впоратися з різними викликами, які з’являються під час війни та військової служби, в тому числі налагодження спілкування, щоб підтримувати тих, хто нас захищає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA