Стиль Мода тренди 2022

7 трендових кольорових комбінацій, які зроблять тебе зіркою street-style

Сейчас читают: 574
cosmo.com.ua

Не новина. що саме колір відіграє домінантну роль у тому, як у цілому сприймається образ. Всі ми знаємо, що чорний або бежевий виглядають елегантно та завжди доречно, але це зовсім не означає, що комбінації яскравих кольорів також не можуть справити правильне враження.

Потрібно тільки знати, що і з чим поєднувати. Щоб допомогти тобі, ми підібрали 7 кольорових комбінацій, які варто взяти до уваги цього року.  Бежевий + коричневий Почнемо з найбільш безпрограшного поєднання, в якому немає ніяких сумнівів.

Елегантний бежевий, який підкреслюється вишуканим коричневим, — така комбінація завжди буде виглядати стильно і дорого. А завдяки тому, що ці відтінки належать до однієї кольорової гами, твій образ в цілому буде справляти дуже гармонійне враження.  Зелений + чорний Зелений — один із найдорожчих і найвишуканіших кольорів, який нагадує коштовний камінь.

Особливо виграшно завжди виглядає аристократичний темно-зелений відтінок. Ну а підкреслити багатство зеленого допоможе елегантний чорний колір. Помаранчевий + сірий Хто сказав, що яскравий помаранчевий колір, який навіює спогади про літо і сонце, не може виглядати дорого?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA