Мода что посмотреть

7 фільмів зі стильними головними героїнями

Сейчас читают: 509
cosmo.com.ua

Є кінострічки, які повинна подивитися кожна дівчина. Вони про сильних та красивих жінок, які завжди мають неперевершений вигляд і за словом у кишеню не лізуть.

Сьогодні пригадуємо саме такі фільми (крім вічної класики «Секс і місто» та «Блондинка в законі»), щоб надихнути кожну з вас залишатися у гармонії із собою та на стилі! «Помста від кутюр», 2015 Гламурна жінка Міртл Даннаж (Кейт Вінслет) повертається до рідного містечка.

Колись вона переїхала звідси ще дитиною, бо її звинуватили у вбивстві. Спершу місцеві жителі не приймають Міртл, але згодом вона завойовує їхню прихильність завдяки унікальному вмінню шити бездоганні вбрання.  «Великий Гетсбі», 2013 У цьому фільмі стильно все!

Він просякнутий атмосферою Америки 20-х, коли на вулицях лилося шампанське, жінки вбиралися у блискуче, а чоловіки не знімали смокінгів. «Шопоголік», 2009 У центрі сюжету комедії «Шопоголік» — молода, схиблена на шопінгу дівчина, яка не уявляє свого життя без дорогого одягу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA