Бизнес мобильные приложения

5 речей, які допоможуть розвиватися вашому бізнесу у 2022 році

Сейчас читают: 506
womo.ua

Олексій Сімончук, журналіст угруповання «Знать!» Акцент на співпраці з лідерами думок, автоматизація бізнес-процесів, персоналізовані пропозиції та інші нововведення допоможуть будь-якому бізнесу краще розвиватися в новому році.

Олексій Сімончук — журналіст угруповання «Знать!», що пише про бізнес, маркетинг, IT та новітні розробки для всіх сфер життя людини, розповів, що та як треба зробити для того, щоби бізнес залишався актуальним і приносив більше грошей у 2022-му. Співпраця з інфлюенсерами Багато брендів уже використовують лідерів думок для залучення клієнтів із їхньої аудиторії.

Але індустрія інфлюенс-маркетингу постійно розвивається — зараз вона зросла приблизно до $14 млрд. У майбутньому брендам буде складніше створювати достатню кількість контенту, тому вони дедалі частіше звертатимуться до інфлюенсерів у Instagram, YouTube, Facebook, Twitter, TikTok, вкладатимуть гроші в рекламу такого контенту, щоби відстежити охоплення та аудиторію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA