красота

Є тренд: колір помади, який буде буде хітом всього 2022-го року

Сейчас читают: 193
cosmo.com.ua

Традиційно на червоних доріжках, які збирають найстильніших гостей у рамках легендарних фестивалів та премій, ми розглядаємо не лише вбрання зірок, а й їхні б`юті-образи.

У 2021 році в макіяжі знаменитостей простежувалася тенденція, яка особисто нам дуже до душі, — спокусливу помаду у всіх відтінках коричневого вони вибирали не рідше, ніж класичну червону.

Це були і карамельні відтінки, і відтінки кави молоком, і коричнева з підтоном бордо. Якщо ти все ще сумніваєшся в тому, чи варто випробувати їх на собі, подивися на фото нижче — вони доводять, що коричнева помада, яка буде популярна і в 2022-му, личить абсолютно всім!

Якщо хочеш випробувати тренд на собі, використай одну із цих помад:  Суперзволожувальна помада для губ, Mary Kay Помада для губ L`Absolu Mademoiselle Shine, Lancome   Губна помада Pure Color Envy Sculpting Lipstick, Estee Lauder Сяюча помада Miss Pupa, Pupa Матова помада для губ, Diego Dalla Palma Помада Le Phyto-Rouge, Sisley

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA