красота волосы окрашивание волос 2020 главные тренды 2020

5 наймодніших технік фарбування волосся на осінь 2020

Сейчас читают: 779
cosmo.com.ua

Найкращий спосіб підняти собі настрій та змінити щось у зовнішності — наважитися на нову зачіску. Якщо хочеш зустріти новий сезон в оновленому іміджі, тобі знадобиться наша добірка із найтрендовішими техніками фарбування волосся осені 2020.

Можливо, ти захочеш стати попелястою блондинкою, звабливою брюнеткою чи наважишся на кольорове фарбування? Вибір за тобою! Як в Аріель Якщо твоєю улюбленою принцесою в дитинстві була Аріель, настав час втілити свою мрію про червоне волосся у реальність.

Цього сезону безліч моделей крокували подіумом саме із таким відтінком волосся. Від глибокого кольору червоного вина до вогняної яскравості помаранчевого: обирай відтінок собі до лиця і не бійся експериментувати! Поцілунок сонця Природний колір волосся із злегка висвітленими пасмами — один із найгучніших трендів сезону.

Його вже встигла спробувати модель Міранда Керр. До речі, це чудовий варіант фарбування для тих, хто вагається: залишатися шатенкою чи стати блондинкою. Полярний блонд Холодний

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA