уход за кожей лица

5 б’юті-продуктів, які косметологи ніколи не нанесли би на обличчя

Сейчас читают: 498
cosmo.com.ua

Ми часто губимося у величезному різноманітті б’юті-засобів. І є чимало продуктів, які експерти ніколи не порадили б своїм клієнтам.

Про те, чому певні косметичні засоби небезпечні для нашої шкіри, читай просто зараз. Теплий віск Якщо наважилася на епіляцію обличчя, найкращим рішенням стане лазер або звичайний пінцет.

А ось гарячий віск здатен разом із волоссям зняти й верхній шар шкіри. До того ж якщо регулярно користуватися продуктами на основі ретинолу, можна отримати опіки, шрами та навіть пухирі. Абразивні скраби Тобто ті, у складі яких містяться великі часточки, до прикладу, зернята ягід або фруктів.

Внаслідок контакту зі шкірою, вони можуть викликати запалення, пігментацію або розширення кровоносних судин. Зубна паста Певно, ти теж чула від бабусі чи мами, що зубна паста буцімто здатна боротися з висипаннями, підсушуючи їх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA